Allergie informatie: Spaanse-Pepersaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 stuks gedroogde Spaanse pepers
- 1,5 eetlepel olie
- 3 eetlepels fijngesneden knoflook
- 1 theelepel zout
- 3 eetlepels suiker
- 1 deciliter water
- allesbinder
Meer Recepten
- Meloensalade met bite
Met galiameloen, spek en spaanse peper uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - azuro - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr - Thaise mosselen
Met mosselen, spaanse peper en currypasta uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - spikey1 - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Kalfsvleesreepjes met mango en basilicum
Met kalfsvlees, mango en basilicum uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Spaanse-pepersaus
- Allergieen informatie