Allergie informatie: Stoofperen in een bakje
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram stoofperen
- 400 milliliter water
- 150 gram rietsuiker
- 1 stukje citroenschil
- 1 kaneelstokje
- 3 kruidnagels
- 6 plakjes diepvries bladerdeeg
- 1 theelepel boter
- 1 eetlepel bloem
- 1 eetlepel rietsuiker
- kaneelpoeder
Meer Recepten
- Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Fruit bakje
Met appel, banaan en kiwi uit Nederland
6 porties - 5 minuten
Kinderen - robert7300
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Stoofperen in een bakje
- Allergieen informatie