Allergie informatie: Chocolade brownies
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram boter
- 200 gram pure chocolade van topkwaliteit (met 70% vaste cacaobestanddelen in stukjes gebroken)
- 150 gram gedroogde zure kersen (optioneel)
- 150 gram gehakte noten (optioneel)
- 80 gram cacaopoeder, gezeefd
- 65 gram bloem, gezeefd
- 1 theelepel bakpoeder
- 350 gram suiker
- 4 grote biologische of scharreleieren
- desgewenst de geraspte schil van 1 sinaasappel
- desgewenst 2,5 deciliter creme fraiche
Meer Recepten
- Noten-chocolade-banaanprikkers
Met melkchocolade, noten en bananen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Warme choco-banaan
Met banaan, citroen en chocolade vlokken uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - harwoon - Eierkoek taartje
Met eierkoeken, pure chocolade en banketbakkersroom uit Nederland
4 taarten - 10 minuten
Taart en gebak - ma-griet - Chocolade taart met Chia zaad
Met chia zaden, dadels en kokosmeel uit Nederland
8 taarten - 7 uur
Raw food - Leoietje - BBQ koekjes
Met chocoladekoekjes, marshmallows en biscuitjes uit Nederland
12 porties - 10 minuten
BBQ - perfectstranger
- Home
- Recept
- Koekjes
- Chocolade brownies
- Allergieen informatie