Allergie informatie: Garnalen en krab in rijstvellen
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 ronde rijstvellen (toko)
- 100 gram taugé
- 4 surimisticks
- 0,5 bakje gepelde en gekookte garnalen
- 1 eetlepel gehakte peterselie of verse koriander
- 2 eetlepels sweet chilisaus
- 0,5 a 1 eetlepel (Japanse) sojasaus (light)
- 0,5 theelepel gembernat
Meer Recepten
- Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Avocado-krab salade
Met surimi, avocado en cocktailsaus uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Koud - harwoon - Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wraps
- Garnalen en krab in rijstvellen
- Allergieen informatie