Allergie informatie: Vlaams stoofvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg riblappen
- 1 boterham met mosterd
- 4 uien
- fles donkerbier
- 2 kruidnagels
- bouillon
- peper en zout
- creme fraiche
Meer Recepten
- Goulash (milde)
Met stoofvlees, uien, rode paprika uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 20 minuten
Stoofschotels - andrehellinga - Italiaans stoofvlees
Met rundvlees, uien en tomaten uit Italie
4 porties - 4 uur
Stoofschotels - faroush - Studenten rijst
Met rijst, roerbakgroente en stoofvlees uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - pucq - Gekruid stoofvlees
Met hacheevlees, champignons en hacheekruiden mix uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - cinderellaatje - Stoofvlees
Met rundvlees, donker bier en kruidnagel uit Belgie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - mammelies
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Vlaams stoofvlees
- Allergieen informatie