Allergie informatie: Gegratineerde ham-gehaktrolletjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,2 kilo (kruimige) aardappels
- zout
- peper
- nootmuskaat
- 1 ui
- 0,5 rode paprika
- 0,5 groene paprika
- 200 gram half om half gehakt
- 1 ei
- 4 grote plakken gekookte ham (ca 50 gram per stuk)
- 300 milliliter (5 eetlepels) melk
- boter voor ovenschaal
- 1 zakje uiensoep (voor 750 milliliter soep)
- 150-200 milliliter slagroom
- 50 gram Emmenthaler (kaas)
Meer Recepten
- Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Ingepakte frites
Met aardappel, kalkoenfilet en rauwe ham uit Belgie
4 porties - 20 minuten
Aardappelgerechten - jipenjanneke - Tomatensoep met mais en ham
Met tomatensoep, achterham en mais uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Soepen - bettyvandijk - Ham met meloen
Met parma ham en suikermeloe uit Italie
4 porties - 10 minuten
Koud - geralda - Augurkenborrel schaal
Met augurk, rookvlees, ham uit Nederland
12 porties - 15 minuten
Hapjes - harwoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gegratineerde ham-gehaktrolletjes
- Allergieen informatie