Allergie informatie: Zalm en prei in botersaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 wortelen
- 2 uien
- peterselie
- tijm
- laurier
- zout
- peper
- 800 gram zalm
- 800 gram prei
- voor de botersaus:
- 1 sjalot
- 10 centiliter droge witte wijn
- 20 centiliter wijnazijn
- 250 gram boter
- peper
- zout
Meer Recepten
- Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zalm en prei in botersaus
- Allergieen informatie