Allergie informatie: Udang asem manis (garnalen in zoete saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 16 grote garnalen
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui
- 2 centimeter djahe
- 1 kleine winterwortel
- 3 bosuitjes
- 3 rode lomboks
- 5 schijfjes ananas
- 1 eetlepel gula djawa
- 4 eetlepels tomatensaus
- 0,5 deciliter ananassap
- 1 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
- 1 eetlepel maïzena
- Olie
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Udang asem manis (garnalen in zoete saus)
- Allergieen informatie