Allergie informatie: Kabeljauw met kruidenkorst
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 eetlepels olijfolie + wat olie voor het invetten
- ruim 100 gram wittebroodkruimels
- fijn geraspte schil en sap van 1 limoen
- 4 eetlepels verse peterselie, fijngehakt
- 2 eetlepels verse bieslook, fijngeknipt
- 1 theelepel Dyonmosterd
- 1 eetlepel verse gember wortel, fijn geraspt
- versgemalen zwarte peper
- 4 kabeljauwfilets à 170 gram, ontveld
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Kabeljauw met kruidenkorst
- Allergieen informatie