Allergie informatie: Garnalen met Taotjo
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram gekookte garnalen
- 1 eetlepel taotjo
- 2 stuks paprika, in reepjes
- 1 stuks ui, in halve ringen
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 1 deciliter bouillon
- 1/2 theelepel suiker
- 1,5 theelepel ketjap asin
- allesbinder
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Garnalen met taotjo
- Allergieen informatie