Allergie informatie: Stifado
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 uien
- 750 gram riblappen
- 100 gram feta
- 3 eetlepels olijfolie
- 75 gram boter
- 2 teentjes knoflook
- zout
- versgemalen peper
- 3 theelepels verse tijmblaadjes of 1 theelepel gedroogde tijm
- 2 laurierblaadjes
- 0,5 liter rode wijn
- 1 pakje of blikje gezeefde tomaten (0,5 liter)
- 2 theelepels honing
- 1 eetlepel citroensap
Meer Recepten
- Stifado
Met kalfsvlees, wijnazijn, boter uit Griekenland
4 porties - 5 minuten
Vlees - michaeltoorop - Stifado, griekse stoofschotel
Met mager rundvlees, uien en tomaten uit Griekenland
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - SandraJ - Stifado met rundvlees
Met runderriblappen, sjalotten en knoflook uit Griekenland
6 porties - 3 uur
Vlees - marianemmen
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Stoofschotels
- Stifado
- Allergieen informatie