Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stifado recept
Stifado recept

Stifado


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden: Snijd de gepelde uien en het vlees in grote dobbelstenen. Snijd de feta in blokjes. Bereiden: Verhit de olie en de boter in een braadpan en bak het vlees snel rondom bruin. Voeg de ui en de geperste knoflook toe en laat omscheppend een paar minuten meebakken. Voeg wat zout en peper, de tijm en de laurier toe en giet de wijn bij het vlees. Breng aan de kook en draai het vuur laag. Laat met het deksel op de pan ca. 1 uur en 30 minuten stoven. Roer er de gezeefde tomaten, de honing en het citroensap door. Verwijder de laurierblaadjes. Verdeel, als vlees en saus goed zijn doorgewarmd, de fetablokjes op het gerecht. Dien de stifado op als de kaas begint te smelten. Geef er macaroni of een andere pastasoort bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stifado recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Stifado heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Deze versie is echt heerlijk!
    Diana gaf dit recept op 24 maart 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven