Allergie informatie: Rode kip curry
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram kipfilet
- 2 bosuitjes
- 100 gram cherrytomaten
- 2,5 eetlepel rode curry pasta
- 200 milliliter kokosmelk
- 2 eetlepel limoensap
- 2 tenen knoflook
- 2 sjalotjes
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 2 eetlepel wokolie
- 2 eetlepel vissaus
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rode kip curry
- Allergieen informatie