Allergie informatie: Risotto met erwten, asperges en ham
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram groene asperges
- 150 gram diepvriesdoperwten
- 1 takje basilicum
- 1 dikke plak ham (150 gram)
- 1 sjalot
- 2 eetlepels olijfolie
- 250 gram risottorijst
- 150 milliliter droge witte wijn
- 600 milliliter groentebouillon
- 30 gram boter
- 50 gram Parmezaanse kaas
Meer Recepten
Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaardWitlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijkTonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacobWraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvaderHeerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Risotto met erwten, asperges en ham
- Allergieen informatie