Allergie informatie: Andijvie met ei en spekjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 25 gram boter
- 1 kg andijvie, in repen
- 4 eieren
- 150-200 gram magere rookspekjes
- 700 gram koelverse aardappelschijfjes
- 100 gram geraspte jongbelegen kaas
- zout
- nootmuskaat
- eventueel groentesaus
- ovenschaal (inhoud 1,5 liter), licht ingevet
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Andijvie met ei en spekjes
- Allergieen informatie