Allergie informatie: Mie met bloemkool
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram tijgergarnalen uit de diepvries
- 300 gram bloemkool
- 1 stuks zeer fijn gesneden grote ui
- 2 teentjes zeer fijn gesneden knoflook
- 1 theelepel djahe
- 4 eetlepels droge sherry
- 1 eetlepel lichte soyasaus
- 2 eetlepels oestersaus
- 400 gram gekookte mie
- 0,5 theelepel ve-tsin
- 2 theelepels sesamolie
- versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Miegerechten
- Mie met bloemkool
- Allergieen informatie