Allergie informatie: Krokante kalkoenschnitzel met broccoli en amandelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram aardappels
- 750 gram broccoli
- zout en peper
- 4 takjes peterselie
- 6 eetlepels boter
- 5 eetlepels bloem
- 125 liter melk
- 0,25 groentebouillonblokje
- 4 kalkoenschnitzels (à circa 150 gram)
- 100 gram cornflakes
- 1 ei
- 50 gram amandelschaafsel
- nootmuskaat
Meer Recepten
 Rundergehakt met Munt Rundergehakt met Munt
 Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
 4 porties - 20 minuten
 Vlees - 34533
 Komkommerhapje met cervelaatworst Komkommerhapje met cervelaatworst
 Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
 2 porties - 10 minuten
 Hapjes - avdwijngaard
 Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
 Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
 6 porties - 35 minuten
 Amuses - bettyvandijk
 Witlofsalade met eiersalade Witlofsalade met eiersalade
 Met witlof en eiersalad uit Nederland
 4 porties - 5 minuten
 Bijgerechten - bettyvandijk
 Tonijnfilet op mie met koriander Tonijnfilet op mie met koriander
 Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
 4 porties - 5 minuten
 Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Krokante kalkoenschnitzel met broccoli en amandelen
- Allergieen informatie




