Allergie informatie: Zalmtaart met geroosterde paprika en verse peterselie
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 blikjes roze zalm (à 213 gram
- 1 pot geroosterde paprika's (465 gram)
- 0,5 zakje verse peterselie (à 30 gram)
- 5 plakjes bladerdeeg (diepvries)
- 5 eieren (M)
- 100 milliliter koksroom (pakje à 200 milliliter)
- boter om in te vetten
- lage taartvorm, doorsnede 25 cm
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk