Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roti kip recept
Roti kip recept

Roti kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Olie verhitten en ui hierin fruiten. Kipfilet (in blokjes) toevoegen en enkele minuten meebakken. Kouseband (roerbakmix), tomatenpuree, tomaat en de kouseband (schuin gesneden) toevoegen, goed omscheppen en enkele minuten roerbakken, vervolgens het water toevoegen en omscheppen. Het geheel 15 minuten zachtjes laten sudderen. Eventueel zout naar smaak toevoegen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roti kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven