Allergie informatie: Maïskoekjes met mangochutney
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram bloem
- 1 ei
- 50 milliliter melk
- zout en peper
- 1 blikje mais, uitgelekt
- olijfolie extra vierge
- voor de mangochutney:
- 1 mango, geschild en in stukjes
- 1 sinaasappel, vruchtvlees in stukjes, schil in dunne reepjes
- 1 centimeter verse gember, geraspt
- 1 eetlepel citroenazijn
- 1 eetlepel suiker
- 2 kruidnagels
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hapjes
- Maïskoekjes met mangochutney
- Allergieen informatie