Allergie informatie: Gegrilde aubergines met geitenkaas, tomaat, rucola en balsamico azijn
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 aubergines
- 250 gram geitenkaas
- 250 milliliter room
- 1 bosje rucola
- 1 geroosterde paprika (uit pot)
- 1 bosje verse basilicum
- 2 pomedorotomaten
- balsamicoazijn
- extra vergine olijfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk