Allergie informatie: .Srundeng (drooggebakken geraspte kokos met kurkuma)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kokosnoten, geraspt
- 1 salamblaadje
- een stukje laos
- 2 eetlepels rietsuiker
- 4 teentjes knoflook, fijnstampen
- een mespuntje zout
- een theelepel kurkuma
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- .srundeng (drooggebakken geraspte kokos met kurkuma)
- Allergieen informatie