Gekoelde Italiaanse taart
- 125 gram bloem
- 0,25 theelepel bakpoeder
- 0,25 theelepel zout
- 2 eidooiers
- 125 milliliter koud water
- 220 gram basterdsuiker
- 1 theelepel vanille-essence
- 0,5 theelepel citroen-essence
- 2 eiwitten
- vulling en glazuur:
- 60 gram grof gehakte chocolade
- 155 gram suiker
- 500 gram ricotta of kwark
- 0,5 theelepel kruidnagelpoeder
- 2 eetlepels geraspte citroenschil
- 2 eetlepels geraspte sinaasappelschil
- 2 eetlepels zoete vermouth
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Gekoelde italiaanse taart
- Melding maken