Pizza tomaat, paprika, champignons, gehakt, kaas
- 300 gram pizzadeeg (zie basisrecept)
- 2 plakken gekookte ham
- 0,5 rode paprika, zonder zaadlijsten en zaadjes
- 75 gram champignons, schoon geborsteld
- 200 gram tomatencoulis uit een pak
- 1 volle dessertlepel kappertjes
- 1 grote tomaat
- 4 dessertlepels rode pesto
- 75 gram geraspte Parmezaanse kaas
- 75 gram plak kaas naar keuze
- 2 zongedroogde tomaatjes
- Voor het gehaktmengsel:
- 1 sjalotje
- 3 centiliter olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 150 gram rundergehakt
- zout
- cayennepeper
- 100 gram tomatencoulis uit een pak
- 0,25 rode paprika, zonder zaadlijsten en zaadjes
- 1 afgestreken dessertlepel gedroogde Italiaanse kruiden
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.