Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bo la lot (gegrild rundvlees in druivenbladeren)

  • voor 16 stuks:
  • 250 gram rundergehakt
  • 60 gram vetspek, fijngesneden
  • 2 stengels citroengras (sereh), fijngesneden
  • 1 grote teen knoflook, fijngehakt
  • 1 theelepel gemalen kurkuma
  • 1 theelepel gemalen kaneel
  • 2 theelepels vijfkruidenpoeder
  • 1 eetlepel palmsuikersiroop (of 1 theelepel palmsuiker of fijne rietsuiker)
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel vers gemalen zwarte peper
  • 16 druivenbladeren, goed afgespoeld indien ingemaakt op zout water
  • aluminiumfolie
  • (opmerking: in vietnam gebruikt men voor dit hapje bladeren van de plant liter lot (wilde peper). Deze zijn in europa niet gemakkelijk te vinden, maar druivenbladeren voldoen ook uitstekend.)


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven