Bo la lot (gegrild rundvlees in druivenbladeren)
- voor 16 stuks:
- 250 gram rundergehakt
- 60 gram vetspek, fijngesneden
- 2 stengels citroengras (sereh), fijngesneden
- 1 grote teen knoflook, fijngehakt
- 1 theelepel gemalen kurkuma
- 1 theelepel gemalen kaneel
- 2 theelepels vijfkruidenpoeder
- 1 eetlepel palmsuikersiroop (of 1 theelepel palmsuiker of fijne rietsuiker)
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel vers gemalen zwarte peper
- 16 druivenbladeren, goed afgespoeld indien ingemaakt op zout water
- aluminiumfolie
- (opmerking: in vietnam gebruikt men voor dit hapje bladeren van de plant liter lot (wilde peper). Deze zijn in europa niet gemakkelijk te vinden, maar druivenbladeren voldoen ook uitstekend.)
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.