Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Slagroomtaart

  • vijf eieren
  • 75 gram patentbloem
  • 75 gram aardappelmeel
  • 150 gram fijne suiker
  • 1 pakje vanillesuiker
  • snufke zout
  • voor de versiering
  • 1 liter opklopbare (ijskoude )slagroom
  • ofwel indien boterroom gewenst (is ook langer houdbaar)
  • een 500 gram ongezouten boter
  • een reep pure (goeie kwaliteit) chocolade
  • en indien je met slagroom werkt wat fruit, uit blik of vers
  • een paar eetlepels poedersuiker om de slagroom te zoeten en een beetje abricozenjam , die je oplengt met een paar druppels water en verwarmt zodat hij dus terug vloeibaar is, om het fruit voorzichtig te glaceren als hij al op de slagroomtaart is aangebracht


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven