Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Hazenrug met een port vijgensaus

  • 800 gram hazenrugfilet
  • 80 gram roomboter
  • 150 cc rode port
  • 4 deciliter hazenbouillon
  • 12 gram couverture puur
  • 30 gram sjalotten
  • 5 stuks verse vijgen
  • 3 stuks vijgen gedroogd
  • 1 eetlepel rode wijnazijn
  • bruine roux
  • peper en zout


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven