Tajine royal uit Marrakech
- 1 kilo in stukken gesneden lamsschouder
- 2 middelgrote uien
- 4 eetlepels zonnenbloem of slaolie
- 2 kaneelstokjes
- 1 dessertlepel zwarte peper
- 1 dessertlepel gemberpoeder
- 1 dessertlepel kaneelpoeder
- 1 dessertlepel zout
- 1 pakje saffraan
- 3 grote glazen water
- Voor de garnering:
- 250 gram suiker
- 100 gram ontpitte dadels
- 100 gram vijgen
- 100 gram pruimen
- 100 gram abrikozen
- 50 gram gebakken witte amandelen
- 50 gram walnoten
- 30 gram kaneelpoeder
- 20 gram in een droge koekenpan geroosterde sesam
- 1 glas oranjebloesemwater
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.