Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tajine royal uit Marrakech

  • 1 kilo in stukken gesneden lamsschouder
  • 2 middelgrote uien
  • 4 eetlepels zonnenbloem of slaolie
  • 2 kaneelstokjes
  • 1 dessertlepel zwarte peper
  • 1 dessertlepel gemberpoeder
  • 1 dessertlepel kaneelpoeder
  • 1 dessertlepel zout
  • 1 pakje saffraan
  • 3 grote glazen water
  • Voor de garnering:
  • 250 gram suiker
  • 100 gram ontpitte dadels
  • 100 gram vijgen
  • 100 gram pruimen
  • 100 gram abrikozen
  • 50 gram gebakken witte amandelen
  • 50 gram walnoten
  • 30 gram kaneelpoeder
  • 20 gram in een droge koekenpan geroosterde sesam
  • 1 glas oranjebloesemwater


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven