Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Banh Xeo (Vietnamese gelukspannenkoek)

  • Voor ca. 10 stuks:
  • nuoc cham - dipsaus (zie recept in mijn receptenboek)
  • 200 gram rijstemeel
  • 0,5 liter water
  • 0,5 theelepel koenjit
  • 1 lente-ui, in dunne ringetjes geknipt
  • 1,75 deciliter + 2 eetlepels zonnenbloemolie
  • 500 gram mager varkensvlees van de lende of de schouder, in plakjes van ca. 1 centimeter dik
  • 500 gram middelgrote garnalen, gepeld en van de darm ontdaan
  • 1 kleine ui, in dunne plakjes
  • 10 middelgrote champignons, in plakjes (of liever: 10 in water gewelde gedroogde Chinese zwammen, in plakjes gesneden)
  • 2,5 theelepel zout
  • 2,5 theelepel versgemalen zwarte peper
  • 250 gram taugé
  • 1 krop ijsbergsla, haal de bladeren van de krop (laat ze heel!) en was ze
  • munt, de blaadjes
  • koriander, hele 'takjes'


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven