Vlaamse paella
- 3 kopjes gewassen rijst
- 8 tot 10 koppen water
- 1/2 eetlepel zout
- 1/2 versnipperde ui
- Voor de vulling:
- 1 versnipperde wortel
- 1 versnipperde ui
- 1 versnipperd takje selderij
- solo bakboter
- 2 eetlepels olie
- 1/2 kg gewassen mosselen
- 100 gram kleine rauwe sint-jacobsvruchten (diepvries)
- 100 gram gepelde rauwe scampi's (diepvries)
- 12 steurgarnalen
- 1,5 deciliter droge witte wijn
- peper en zout
- Voor het garnituur:
- enkele blaadjes selderij
- 8 schijfjes komkommer
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Rijstgerechten
- Vlaamse paella
- Melding maken