Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Vlaamse paella

  • 3 kopjes gewassen rijst
  • 8 tot 10 koppen water
  • 1/2 eetlepel zout
  • 1/2 versnipperde ui
  • Voor de vulling:
  • 1 versnipperde wortel
  • 1 versnipperde ui
  • 1 versnipperd takje selderij
  • solo bakboter
  • 2 eetlepels olie
  • 1/2 kg gewassen mosselen
  • 100 gram kleine rauwe sint-jacobsvruchten (diepvries)
  • 100 gram gepelde rauwe scampi's (diepvries)
  • 12 steurgarnalen
  • 1,5 deciliter droge witte wijn
  • peper en zout
  • Voor het garnituur:
  • enkele blaadjes selderij
  • 8 schijfjes komkommer


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven