Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gestoomde makreel in een pittige saus

  • 2 middelgrote gestoomde makrelen, ontdaan van kop en vel
  • 1/2 liter groentebouillon
  • stuk sereh, gekneusd
  • 3 djeroek poeroetblaadjes, ingescheurd
  • 1 middelgrote tomaat, in blokjes gesneden
  • suiker en zout naar smaak
  • olie om in te fruiten
  • kruiden die fijngestampt worden:
  • 5 sjalotten
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 of meer rode pepers
  • 1 grote rode paprika
  • schijfje gember
  • 1 theelepel korianderpoeder


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven