Flan van Sint Jacobsnootjes in een garnaalcoulis
- 200 gram Sint-Jacobsnootjes, alleen witte gedeelte
- 200 gram grietfilet
- 2 sjalotten
- 2 eiwitten
- peper
- zout
- cayennepeper
- 200 cc. room
- 3 centiliter noilly prat
- gepelde garnaal
- voor de panade:
- 1 deciliter melk
- 25 gram boter
- 60 gram bloem
- 2 eidooiers
- voor de garnaalsaus:
- 250 gram ongepelde garnalen
- 1/2 ui
- 1 wortel
- 1 selderijstengel
- 1/2 potje tomatenpuree
- 1 liter visfumet
- 100 cc room
- vooe de beurre blanc:
- 150 cc fumet
- 150 cc room
- 50 gram ijskoude verse boter
- peper en zout
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.