Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Risotto met kipreepjes en walnoten

  • 500 gram kipfilet in reepjes
  • 300 gram risottorijst
  • 1 ui, fijngesneden
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • olijfolie
  • 125 milliliter droge witte wijn
  • 1 liter kippenbouillon
  • 300 gram fijne tuinerwten (ontdooid)
  • 1 courgette, in kleine blokjes
  • 1 selderijstengel, in dunne boogjes
  • 1 wortel in kleine blokjes
  • 25 gram bieslook, fijngesneden
  • 35 gram boter
  • 75 gram Parmezaanse kaas geraspt
  • 75 gram walnoten, grof gehakt
  • 3 eetlepels walnootolie


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven