Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Vetarme Engelse Whipped cream biscuits

  • 350 gram bloem
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • 1 snufje zout
  • 350 milliliter magere kwark of 350 milliliter magere yoghurt
  • Voor de zoete variant: zoetstof of suiker naar smaak,
  • kaneel en rozijnen.
  • Voor de hartige variant: twee eetlepels Provençaalse of Italiaanse kruiden,
  • peper.
  • Evt. een fijngesnipperd uitje.


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven