Goulashsoep van Kees
- 500 gram runderpoulet
- 500 gram varkenspoulet
- 2 grote uien, fijn gesneden
- 1 blik gepelde tomaten
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 cup wortels, dobbelsteentjes van 1 centimeter
- 1 cup aardappels, dobbelsteentjes van 1 centimeter
- 1 cup knolselderij, dobbelsteentjes van 1 centimeter
- 1 kleine prei, fijn gesneden
- 1 rode paprika, dobbelsteentjes van 1 centimeter
- 1 groene paprika, dobbelsteentjes van 1 centimeter
- 3 teentjes knoflook, geplet en fijngesneden
- 2 laurierblaadjes
- 0,5 theelepel nootmuskaat
- 3 eetlepels milde zoete paprikapoeder
- 0,5 theelepel zwarte peper
- 0,5 theelepel zout
- 0,25 theelepel cayennepeper
- 0,5 eetlepel marjolein
- 0,5 eetlepel tijm
- 0,5 theelepel kummel of karwijzaad
- 2 eetlepels bloem
- 1 liter stevige runderbouillon
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.