Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Sayur Kare (Javaanse kerriegroentensoep

  • 3/4 liter bouillon van runderpoulet
  • santen naar smaak (van blok of uit blik)
  • gemengde groenten:
  • 1 ons sperziebonen, in stukjes
  • 1 ons roosjes broccoli/stukjes spitskool
  • 1 kleine winterpeen in stukjes
  • 2 aardappelen (vastkokend) in blokjes
  • 1 kleine rode paprika in stukjes
  • kruiden die worden fijngemalen:
  • 3 kemirinoten
  • 2 rode pepers
  • stukje kunjitwortel of een theelepeltje kunjitpoeder
  • 1 teentje knoflook
  • 4 sjalotjes
  • 2 theelepels fijngemalen ketoembar (koriander)
  • 1 theelepel fijngemalen djintenpoeder (komijn)
  • 1 theelepel verkruimelde terasi
  • zout en suiker naar smaak
  • wat olie om in te fruiten
  • kruiden die niet gemalen worden:
  • 1 schijf laos gekneusd
  • 1 stuk sereh gekneusd (witte gedeelte)
  • 3 salamblaadjes
  • 2 citrusblaadjes (djeroek poeroetblaadjes)


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven