Hoofdkaas (huijdvleisj)
- 1 kg varkensvlees, traditioneel werd hier de kop voor gebruikt, je kunt er ook schoudercarbonade, doorregen spek, varkenspoulet, hart e.d. voor nemen
- 3 ons varkenslever of runderlever
- 2 uien
- 1 citroen
- 1 theelepel gemalen foelie
- 1 theelepel nootmuskaat
- 4 laurierbladen
- 4 kruidnagels
- 1 à 1,5 liter water
- 20 gram zout
- ½ theelepel witte peper
- 2 deciliter azijn
- 12 blaadjes gelatine
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Hoofdkaas (huijdvleisj)
- Melding maken