Limburgse rijstevlaai
- Voor het deeg:
- snufje zout
- 200 gram patentbloem type 45, gezeefd
- 20 gram verse gist
- 30 gram boter
- 1 eierdooier
- 50 gram witte basterdsuiker
- 1 deciliter melk
- Voor de vulling:
- 75 centiliter melk
- 100 gram paprijst
- 100 gram suiker
- 0,5 vanillestokje
- 1 zakje vanillesuiker
- 2 eierdooiers
- 1 ei
- 15 centiliter room
- 15 gram maïzena
- 50 gram suiker
- Voor de afwerking:
- 1 ei
- 2 centiliter melk
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Limburgse rijstevlaai
- Melding maken