Exotisch gekookte mosselen
- 2 kilo verse mosselen
- 2 uien, in ringen gesneden
- 3 bosuitjes, in ringetjes gesneden
- 1 zakje soepgroenten
- peterselie (paar takjes)
- 1 rode rawit peper, in ringetjes zonder zaadjes
- 0,5 duim gember, in 8 partjes gesneden
- 3,5 deciliter droge witte wijn
- zeezout uit de molen
- 2 teentjes knoflook fijngehakt
- Mosselsaus:
- 0,25 Dyon mosterd
- 0,25 droge witte wijn
- 0,5 slasaus of 0,25 mayonaise
- 0,25 vers limoensap
- 1 eetlepel kristalsuiker
- scheutje honing mosterddressing
- scheutjes spicy mangodressing
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.