Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kerstballen met cognacroomsaus

  • 300 gram speklapjes
  • 400 gram hertenbiefstuk
  • 200 gram kalkoenfilet
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode ui
  • 100 gram winterpeen
  • 50 gram knolselderij
  • 5 jeneverbessen
  • 1 theelepel gemalen laurier
  • 1 theelepel speculaaskruiden
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 1/2 deciliter port
  • 1 theelepel bruine basterdsuiker
  • 1 theelepel zout
  • 1 ei
  • 50 gram paneermeel
  • worcestershiresaus
  • boter om te bakken.
  • Voor de saus:
  • 4 eetlepels zilveruitjes
  • 1 theelepel bruine basterdsuiker
  • 2 deciliter wildfond
  • 2 deciliter bleu band finesse voor koken.


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven