Kerstballen met cognacroomsaus
- 300 gram speklapjes
- 400 gram hertenbiefstuk
- 200 gram kalkoenfilet
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode ui
- 100 gram winterpeen
- 50 gram knolselderij
- 5 jeneverbessen
- 1 theelepel gemalen laurier
- 1 theelepel speculaaskruiden
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 1/2 deciliter port
- 1 theelepel bruine basterdsuiker
- 1 theelepel zout
- 1 ei
- 50 gram paneermeel
- worcestershiresaus
- boter om te bakken.
- Voor de saus:
- 4 eetlepels zilveruitjes
- 1 theelepel bruine basterdsuiker
- 2 deciliter wildfond
- 2 deciliter bleu band finesse voor koken.
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.