Hartige taart met gehakt en cantharellen
- VOOR HET DEEG:
- 250 gram bloem
- 50 gram boter
- 150 milliliter melk
- 2 theelepels bakpoeder
- VOOR DE VULLING:
- 250 gram cantharellen (of paddenstoelen melange)
- 500 gram rundergehakt
- 2 flinke sjalotten (gesnipper)
- 50 gram mager gerookt spek (fijn)
- 2 teentjes knoflook (geperst)
- 1 eetlepel olijfolie
- zeezout
- versgemalen zwarte peper
- VOOR DE TOPPING:
- 250 gram crème fraîche
- 250 gram zure room
- 1 eetlepel maïzena
- 4 eetlepels mayonaise
- 20 gram geraspte Parmezaanse kaas
- 1 sjalotje (fijngesnipperd)
- vers gesnipperde peterselie
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.