Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Viscurry

  • 300 gram pandanrijst
  • 2 eetlepel zonnebloemolie
  • 1 bakje boemboe groene curry
  • 1 teen knoflook, fijngesneden
  • 1 ui, in halve ringen
  • 1 pak spinazie á la crème (450 gram, diepvries)
  • 200 milliliter kokosmelk
  • 0,5 zak gemengde zeevruchten (500 gram, diepvries)
  • 300 gram zalmfilet, in stukken
  • 250 gram romaatjes
  • 1 bakje koriander, alleen de blaadjes


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven