Huisgemaakte Atjar
- 1 kilo groenten:
- bloemkool
- sperziebonen
- winterwortel
- witte kool
- taugé
- rode paprika
- Kruiderij:
- 2 uien, héél fijn gesnipperd
- 2 tenen knoflook uit de knijper
- 1 rood pepertje fijngehakt zonder pitjes, of sambal oelek naar smaak
- 1 theelepel laos (galanga)
- 1 theelepel gemberpoeder (djahé)
- 3 kemirienoten, of 0,5 eetlepel geraspte kemirie
- ruim 1 eetlepel geelwortelpoeder (koenjit of kurkuma)
- 1 eetlepel olie om te fruiten
- En verder:
- 1 eetlepel mosterdpoeder (bijvoorbeeld Colman's)
- zout naar smaak
- 30 tot 50 gram suiker
- 0,75 liter witte natuurazijn en net zo veel water
- water
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.