Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Huisgemaakte Atjar

  • 1 kilo groenten:
  • bloemkool
  • sperziebonen
  • winterwortel
  • witte kool
  • taugé
  • rode paprika
  • Kruiderij:
  • 2 uien, héél fijn gesnipperd
  • 2 tenen knoflook uit de knijper
  • 1 rood pepertje fijngehakt zonder pitjes, of sambal oelek naar smaak
  • 1 theelepel laos (galanga)
  • 1 theelepel gemberpoeder (djahé)
  • 3 kemirienoten, of 0,5 eetlepel geraspte kemirie
  • ruim 1 eetlepel geelwortelpoeder (koenjit of kurkuma)
  • 1 eetlepel olie om te fruiten
  • En verder:
  • 1 eetlepel mosterdpoeder (bijvoorbeeld Colman's)
  • zout naar smaak
  • 30 tot 50 gram suiker
  • 0,75 liter witte natuurazijn en net zo veel water
  • water


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven