Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Sinaasappel & griesmeel cake met venkel/rozemarijnsiroop

  • cake:
  • 100 gram boter op kamer temperatuur
  • 115 gram rietsuiker
  • 2 eieren
  • 125 gram amandelmeel
  • 75 gram fijne semolina (fijne griesmeel)
  • 0,5 theelepel bakpoeder
  • snufje zout
  • zest en sap van 1 sinaasappel
  • siroop:
  • 115 gram fijne kristalsuiker
  • 2 eetlepels tijmhoning
  • 6 eetlepels water
  • sap van 2 citroenen
  • 0,25 theelepel venkelzaadjes
  • 1 theelepel rozemarijn (erg fijn gehakt)
  • 1 citroen in dunne plakjes gesneden (inclusief schil)


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven