Sajoer Godok Santen
- 150 gram witte kool, in blokjes
- 6 stuks petehbonen, in reepje
- 1 stuks aubergine, in blokjes
- 4 stuks halfrijpe tomaten, in partjes
- 150 gram sperciebonen, gehalveerd
- 3 kopjes dunne santen
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 100 gram gepelde garnalen
- 2 stuks salamblad
- 1 stuks djeroekpoeroetblad
- 1/2 theelepel ve-tsin
- 2 stuks rode pepers, in ringen
- 1/2 kopje dikke santen
- 1 theelepel ketoembar
- 1/2 theelepel djinten
- 1 eetlepel kemiriepasta
- 1 theelepel trassi
- zout naar behoefte
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.