Oostere kippensoep
- 1 eetlepel(wok)olie
- 0,5 zakje fijne soepgroenten
- 1 stukje (10cm) citroengras (of 1 theelepel serehpoeder)
- 1 sjalotje of kleine ui (fijn gesneden)
- 2 teentjes knoflook (fijn gehakt) of 1 theelepel knoflookpoeder
- 2 potten kippenbouillon met kippenvlees
- 1 stuks kipfilet (gekookt en uitgepluist)
- 4 nestjes mie
- 1 kippen bouillon blokje (gemaakt met 1 liter water)
- 200 gram kastanjechampignons (schoongeveegd en in plakjes)
- 1 struik paksoi (gewassen en in dunne repen)
- 1 bos bosuitje of lenteuitje (in ringen)
- sambal (niet te veel en naar smaak)
- 1 eetlepel zoete ketjap (naar smaak)
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Soepen
- Oostere kippensoep
- Melding maken