Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kwarkbroodjes voor brunch

  • 600 gram bloem
  • 2 zakjes bakpoeder (ca 32 gram)
  • zout
  • suiker
  • 1 ei
  • 300 gram magere kwark
  • 120 milliliter + 2 eetlepels melk
  • 120 milliliter olie
  • 1 eetlepel parelsuiker
  • 2 eetlepels zaden en/of pittenmelange
  • bakpapier


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven