Pikant gehakt in slabladeren
- 4 mooie grote bladeren kropsla
- 100 milliliter runderbouillon (van een bouillonblokje)
- 1 theelepel donkere basterdsuiker
- 2 eetlepel sojasaus
- 4 eetlepel vissaus
- 2 eetlepel limoensap
- 1 eetlepel (zonnebloem)olie
- 3 sjalotten, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- 1 rode Spaanse peper, zonder zaadjes, in ringetjes
- 400 gram rundergehakt
- 0,5 theelepel trassi
- 1 theelepel ketoembar (gemalen koriander)
- zout en (versgemalen)peper
- 3 eetlepel (Thaise) basilicum, fijngesneden
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.