Kalfshaas verpakt in deeglaagje met mosterdsaus
- 600 gram kalfshaas
- 2 eetlepels boter
- 4 plakjes roomboter bladerdeeg
- 1 eidooier
- 12 bospeentjes
- 200 gram peulen
- 2 schorseneren
- 1 theelepel kervel
- 1 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
- chips van schorseneren of knolselderij
- 2 sjalotje
- 80 gram cantharellen
- 1 eetlepel boter
- 1 eetlepel cognac
- 150 gram kalfsvlees
- 40 gram vers vet spek
- 20 gram ijsblokjes
- 1 ei
- voor de saus:
- 2 deciliter mousserende witte wijn
- 3 deciliter kalfsfond
- 1 deciliter room
- 2 eetlepels grove mosterd
- 50 gram koude boter
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.