Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kalfshaas verpakt in deeglaagje met mosterdsaus

  • 600 gram kalfshaas
  • 2 eetlepels boter
  • 4 plakjes roomboter bladerdeeg
  • 1 eidooier
  • 12 bospeentjes
  • 200 gram peulen
  • 2 schorseneren
  • 1 theelepel kervel
  • 1 theelepel peper
  • 0,5 theelepel zout
  • chips van schorseneren of knolselderij
  • 2 sjalotje
  • 80 gram cantharellen
  • 1 eetlepel boter
  • 1 eetlepel cognac
  • 150 gram kalfsvlees
  • 40 gram vers vet spek
  • 20 gram ijsblokjes
  • 1 ei
  • voor de saus:
  • 2 deciliter mousserende witte wijn
  • 3 deciliter kalfsfond
  • 1 deciliter room
  • 2 eetlepels grove mosterd
  • 50 gram koude boter


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven