Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Reepaté

  • 500 gram reevlees
  • 150 gram vers spek of lever (varken of wild)
  • 100 gram ontbijtspek
  • 1/8 liter kookroom
  • 2 eierdooiers
  • 200 milliliter droge sherry
  • verse groene pepers
  • 2 theelepels gehakte kappertjes
  • 2 uien
  • 3 tenen knoflook
  • 0,5 theelepel gedroogde tijm
  • 0,5 theelepel majoraan
  • mespuntje nootmuskaat
  • zout
  • peper
  • wildkruiden
  • optioneel:
  • gedroogde paddestoelen, geweekt in rode port


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven